DGA / zelfstandig ondernemer

Standaard advies sluit niet aan bij de situatie

Bent u DGA of zelfstandig ondernemer en heeft of wenst u een pensioenvoorziening voor u zelf en uw eventuele gezinsleden? Dan is een helder en eerlijk advies noodzakelijk, want de keuze in voorzieningen is tegenwoordig enorm groot. Weet u de voor- en nadelen voor nu en op langere termijn van al deze keuzemogelijkheden? Wij signaleren bij uw collega’s, dat er met regelmaat een standaardadvies is gegeven dat niet aansluit bij de daadwerkelijke situatie of wensen. Bij een echtscheiding, arbeidsongeschiktheid of noodzakelijke liquidatie van de BV, kan dit leiden tot dramatische financiële situaties zoals fiscale claims. Voor u als DGA is uw pensioen met diverse keuzemogelijkheden, van eigen beheer tot aan verzekeren, geen dagelijkse kost. Investeer daarom in een professionele begeleiding bij het opzetten en onderhouden van de juiste voorzieningen voor uw oudedag en overlijdens- en arbeidsongeschiktheidsrisico. Met de recente ontwikkelingen op het gebied van eigen beheer, is maatwerk een absolute vereiste.


Sparringpartner

De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants ontleent haar bestaansrecht aan het onderhouden van een langdurige professionele relatie met u als DGA of zelfstandig ondernemer. Wij zullen u uitdagen om u buiten de gebaande paden te laten denken en met elkaar die keuzes te maken die er voor zorgen dat u de juiste voorzieningen treft. Voor nu, maar zeker ook op langere termijn.

De volgende stapsgewijze dienstverlening kunt u van ons verwachten:

  • Inventarisatie van uw situatie, kennis en ervaring, doelstellingen en risicobereidheid
  • Analyse van bovenstaande uitkomsten
  • Helpen beslissen van de juiste producten en voorzieningen
  • Doorlopend beheer van de door u gemaakte keuzes

Het onafhankelijk selecteren van de juiste bank of verzekeraar werkt uitsluitend als onze vergoeding door de opdrachtgever wordt voldaan. Voorafgaand aan onze dienstverlening zullen wij deze met u overeenkomen.